maandag 30 april 2012

Koninginnedag

Een druk lang weekeinde. Zoals gemeld hebben we Mero vrijdag op het droge gezet met prachtig weer. Toen we dus zaterdag wakker werden met het meest vreselijke weer dat je je voor kunt stellen, waren wij dus niet blij. In allerijl Herman en Ineke afgezegd zo konden we toch niet veel doen. Gelukkig was oma Suus wel bereidt om op te passen, dus gingen Jasmin en Coen samen op pad, Coen naar de boot, Jasmin eerst naar Vrolijk watersport en dan naar de boot.  eenmaal aangekomen op de boot werd het weer eigenlijk snel minder rg en is Jasmin begonnen met het schoonmaken en schuren (voor zover nodig) van de onderkant. Coen heeft onze NASA BM1 geïnstalleerd, nu weten we ook wanneer de accu's leeg zijn!
Na een dag hard werken hadden we toch weer het een en ander voor elkaar. Ondanks de 'tegenslag' kwamen Herman en Ineke toch eten en hebben we samen met oma Suus genoten van de Gruninger asperges (en die waren lekker!). Zondag vroeg opgestaan. Na heerlijk ontbeten te hebben kwam Ineke even oppassen en hebben wij de onderzijde voor de eerste keer in de antifouling gezet. Wat is dat toch romantisch op onze tweede trouwdag! 's Avonds moe maar voldaan aan een romantisch diner voor 4 gezeten (afhaal chinees) en op tijd naar bed.. Op de valreep besloten om niet op de Koninginnedag markt te gaan staan.
Vandaag dus wel vroef op, oma Suus helpen en Mette afzetten bij haar in Uitgeest, want Mette ging oma helpen. Na een paar uur rondgedwaald te hebben, zijn Jasmin, Coen en Jule naar de boot gegaan,  Mats en Mette bleven beide bij oma Suus! Nu is dus ook de helft van het rubber uit het teak en de onderkant voor de tweede maal in de antifouling gezet, alleen nog een nieuwe anode op de schroefas zetten en ze is er (althans onderwater) klaar voor. Deze week komt ook nog iemand de buitenkant cleaneren en poetsen, wat zal ze weer glimmen!

Al met al een druk weekeind en de teller loopt maar door. Volgende week groot feest, want dan wordt

Coen 40!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten