zondag 8 april 2012

Pasen, nog 83 dagen.

De tijd tikt weg, de klussenlijst wordt korter. Zouden we het dan toch nog gaan halen, vertrekken op 1 juli? De werkzaamheden gaan gestaag door. Een medevertrekker heeft voor onze zonnepanelen met uitzet systeem gezorgd. Frans alvast bedankt! Nog even ophalen en in elkaar zetten. En dan de windvaan die ik in de avonduren in Hoogezand in elkaar probeer te zetten, het duurt lang, maar gaat gestaag. 27 april gaat Mero op het droge dan moet eigenlijk de windvaan erop en de antifouling eronder, de laatste is ook besteld en wordt binnenkort afgeleverd. We hebben ook iemand gevonden die hem helemaal schoonmaakt en poetst, wat zal ze weer glimmen.
Terwijl ik dit typ, hoor ik in de tuin de paashaas rennen, moeten we nog eieren zoeken ook! Zou die aan de andere kant van de oceaan ook eieren verstoppen? Volgend jaar weten we het!
Vandaag nog even alle verlichting gecontroleerd, tot mijn verbazing doet de navigatie voor het niet meer, heel apart, hopelijk alleen het "peertje". Wordt dan maar weer aan de klussenlijst toegevoegd. Komt nog bij een verstopte slang van de doucheafvoerpomp. Is ook meteen maar weer gerepareerd. Vandaag ook watertanks gespoeld en nog maar schoon gemaakt. We kunnen ook eindelijk veilig aangelijnd in de kuip zitten, we hebben nu 6 punten waar we aangelijnd kunnen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten