maandag 1 april 2013

We stoppen ermee!

Dan een goed en minder goed bericht, we gaan ermee stoppen. We gaan naar huis. We hebben hier in sint Maarten een koper voor onze boot gevonden en die heeft ons zo een goed aanbod gedaan dat we dat direct moesten accepteren. Vanmiddag om 14.50 uur vliegen we via Parijs terug naar Nederland. Het was geweldig een unieke ervaring die we graag afgemaakt hadden, maar het is goed zo!

Bedankt voor alle support die wij op onze reis gehad hebben!!!!!!!!!!!!

6 opmerkingen:

  1. Tja, die grap hadden wij ook in gedachten, ging alleen iets te snel;-)

    (Yme, Nicole & Jesse: Drift Away)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 1april kikker in je bil. Ostrea bemanning gelooft er geen klap van. Wij varen 7 mei terug naar de Azoren vanaf St. Maarten. Misschien treffen we elkaar om even bij te praten. Zou erg leuk zijn! Gr. Pieter

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Whaahaha, schok ik me daar toch een slag in de rondte! Eerst New York aan m'n neus voorbij en nu dít ;-)
    Gelukkig is mijn vrouw jarig op 1 april (écht waar, en nog 50 ook vandaag!) en trap ik nergens meer in hahaha. Maar wel leuk hoor!
    Groeten,
    Jan

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ben me het apelaases geschrokken , maar dit is vast een 1 april grap. Lekker doorgaan. Leuek grap die foto. Roel Boers

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tsja, dan lees je alles op 2 april en denk je: hé, ze zijn al thuis!! Blijf nog maar lekker daar, want het is hier veel te koud. Mette van harte gefeliciteerd en een dikke knuffel van Cairho (ook al weer 8). Dat gaan we vieren als jullie weer thuis zijn.
    Mevrouw en meneer Salami.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. HE Mette GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG MAAK ER EEN MOOIE DAG VAN DIKKE KNUFFEL VAN Harry

    BeantwoordenVerwijderen