zaterdag 6 juli 2013

De vakantie is begonnen!

Hoera! Ook op de schoolboot is sinds vrijdag de zomervakantie begonnen. De schooljuf is heeeeel trots op haar leerlingen Mette, Mats en Jule! Van de juf mogen zij allemaal door naar de volgende groep voor het schooljaar 2013/2014. Dit houdt in dat Mette na de vakantie in groep 8 zit, Mats in groep 5 en Jule op de echte school begint in groep 1.

Ook voor Coen is een einde gekomen aan gezellig koffie drinken met Jule. Meestal gingen zij even samen op pad om wat rust te geven aan Mette en Mats. Zo gingen zij vaak boodschappen doen, in of uitklaren en bij bekende en niet bekende buren op de koffie. Zo kenden zij vaak alle boten en de bemanningen of hebben eindeloos banan'cak' gegeten op de Cedo Nulli (Nicole nog bedankt!!!!).

De kinderen hebben dit jaar heeeeel goed gewerkt en we zijn trots dat zij de toetsen (vooral de cito toetsen) zo goed gedaan hebben. Mats heeft gisteren nog snel zijn tafeldiploma gehaald (soms doet het vooruitzicht op een aantrekkelijk DS spelletje wonderen) en hij is nu trotse eigenaar van zijn diploma voor de tafels van 1 tot 10 en  Mariocard

Wij zijn benieuwd hoe de kinderen het gaan vinden om volgend jaar weer tussen de vriendjes op school te zitten. Het wordt vast wel wennen weer in een grote groep te zitten en vooral lang aan een tafel te zitten.

Mats met zijn tafeldiploma!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten