woensdag 1 augustus 2012

Bijkomen





En dan is het maandag 30 juli 2012, we liggen nu dus in La Coruna. Mette, Mats en Jule spelen heerlijk op de steiger en hebben niet eens zin om naar de oudste nog werkende vuurtoren van de wereld of naar een ruïne van een kasteel hier in de haven te gaan.
 We laten ze maar, wij ruimen de boot op, spuiten hem af en wassen onze kleren en maken heerlijk ontbijt als we eindelijk wakker worden. Het is dan al 11.00 uur. Da’s heel lang geleden, voordat Mette geboren was dat we tot 11.00 uur geslapen hebben! Maandag ook heel rustig aan gedaan. Mette heeft een vriendinnetje gevonden en Mats en Jule zijn uren bezig met vissen (garnalen, zeesterren en alle soorten visjes)

  en in het kleine bootje rondvaren.
‘s Avonds gaan wij ons volledig aan het Spaanse ritme aanpassen en gaan pas rond 20.30 uit eten. Jule trekt het prima en is ook meteen het liefje van de eigenaar van het restaurant en de bediening. Zij is ook voor niks bang en loopt zelfs naar binnen en bestelt in het Spaans nog wat water!

 Om half twaalf zijn wij pas thuis. De kinderen naar bed en zo komt nog even Joke van de toerzeilers langs. Het word nog een gezellig praatje tot twee uur en we vallen in bed. De volgende ochtend kwamen Idris en Berenice ook hier in de haven aan en zij hadden het goed gepland; Het ontbijt stond net klaar en voor de koffie kwamen ook nog Timo en Else met de kinderen langs. Het was heel gezellig!
 

Nu genieten van het prachtige weer en even op ons gemakje uitzoeken waar de volgende stop is. En we moeten ook nog boodschappen doen, want morgen gaan we waarschijnlijk “alleen maar” naar de volgende Ria (Bay)……en dat is ‘maar’40 mijl. Wij leren heel snel!

1 opmerking:

  1. He Mette , Mats en Jule,

    Passen jullie wel op die haai ?

    Groet Harry

    BeantwoordenVerwijderen